juni 9, 2015

Ambulante begeleiding en gezinsbegeleiding

ambulante-begeleiding-gezinsbegeleiding

Een kind opvoeden is een behoorlijke klus. Als dat lukt is het fijn voor het kind en de ouders en voor de sfeer in het gezin. Maar soms kan het opvoeden moeilijker zijn dan je denkt. Of soms maakt een omstandigheid in een gezin dat lastig. Stichting Voorzieningen voor Verstandelijk en Meervoudig Gehandicapten Zwolle e.o. kan u begeleiding bieden om samen op zoek te gaan naar oplossingen.

Een professionele begeleider komt bij u thuis. Samen met u wordt bekeken op welke momenten het moeilijk is om het kind te begeleiden. Het kan ook zijn dat u bepaald gedrag niet begrijpt. Er wordt dan altijd samen naar oplossingen gezocht. De begeleider neemt het opvoeden niet over, maar gaat met u in gesprek. Uiteraard moet de gezamenlijk gekozen oplossing bij u passen.

We helpen het gezin graag zodat u na een tijdje weer verder kan zonder hulp of er wordt naar een meer structurele begeleiding gezocht.
Onze ambulante begeleiding kan ook worden ingezet voor ondersteuning op scholen en in de kinderopvang en bij collega-instellingen.

Meer informatie?
Of u nu beschikt over een PersoonsGebonden Budget, een indicatie WLZ, een gemeentelijke beschikking WMO/Jeugdwet of u wilt zelf de zorg financieren, u kunt altijd aanspraak maken op onze zorg.

Heeft u vragen, bel of mail ons gerust:
Sharon Dekker:
038 45 37 809
sdekker@de-kameel.nl