december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling. Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


 

Vacature orthopedagoog (m/v)

Binnen onze organisatie wordt er in multidisciplinair verband samengewerkt. Er is een nauwe samenwerking tussen betrokken collega’s: groepsleiding, vakgerichte medewerkers (waaronder de orthopedagoog) en coördinator. Wij zoeken een orthopedagoog die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken.

Als orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke zorg- en dienstverlening. Taken die hieruit voortvloeien zijn onder andere het testen van cliënten en verslaglegging. Tevens neem je deel aan verschillende overlegvormen.

Vacature orthopedagoog


 

Vacature dagbesteding (m/v)

Als (assistent)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of jongeren met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is.

In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature dagbesteding


 

Vacature vervoersbegeleider 0-uren (met uitzicht op vaste uren) (m/v)

Een vervoersbegeleider begeleidt de kinderen, jongeren en jong volwassenen tijdens de rit in de taxibus tussen de woonsituatie en het dagcentrum. Er wordt nauw samengewerkt met de chauffeur tijdens deze dagelijkse ritten.

Ook is overleg en overdracht met betrekking tot de cliënten belangrijk tussen medewerkers van het dagcentrum en de vervoersbegeleider. Noodzakelijke informatie wordt aan elkaar doorgegeven. Wij vragen flexibiliteit, de werktijden vallen tussen 7.15-10.00 uur en tussen 15.00-17.30 uur.

Vacature vervoersbegeleider


 

Vacature chauffeur (m/v)

Wil jij met je baan graag rijden en word jij er blij van om een glimlach op het gezicht van onze deelnemers te toveren? Wil je werken in een klein, vriendelijk en flexibel team dan is werken als parttime chauffeur bij Zorgvervoer Zwolle iets voor jou.

Wat je gaat doen?
Als chauffeur pak je de bus die bij jou thuis staat en ga je naar de instelling en start je de dag met een kopje koffie. Even kort bespreken wat de planning is van de dag, nog een extra kinderzitje pakken en hup, je gaat samen op pad met jouw begeleidster van de dag. Je haalt volgens de route onze deelnemers met een verstandelijke en/of meervoudige beperking op en brengt hen naar de dagbesteding in Zwolle. Aangekomen bij de instelling help je de deelnemers met uitstappen en bagage en brengt hen naar de groep.

Vacature chauffeur


 

Vacature kleinschalig wonen, per direct (m/v)

Voor meerdere woonlocaties in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v). Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen 4 cliënten in de leeftijd van ongeveer 10-40 jaar. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering. Onze woningen zijn gevestigd in een gewone woonwijk in de samenleving! We functioneren als een ‘normaal gezin’. Een praatje met de buren, sport en spel, huishoudelijke taken, boodschappen doen net als een ieder ander. En uiteraard op zijn tijd een uitje en leuke activiteiten ondernemen!

Vacature kleinschalig wonen


 

Vacature logeeropvang, per direct (m/v)

Voor ons logeerhuis in Havelte zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste (assistent)begeleiders
(M/V). Het logeren ‘moet’ een feestje zijn. Tevens het bieden van een huiselijke en veilige leefomgeving vinden wij zeer belangrijk. De begeleiding en ondersteuning wordt zo veel mogelijk aangepast aan de individuele wensen en mogelijkheden van de logé. Waarbij een plezierig verblijf binnen onze logeerlocatie voorop staat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een afwisselend activiteitenprogramma binnen en buitenshuis, waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Zowel op doordeweekse dagen als in het weekend wordt er logeeropvang aangeboden op onze logeerlocaties in Kolderveen en Havelte. Door o.a. een grote toename van loges zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.
Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. Je draait zowel zelfstandige diensten als diensten samen met een collega.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgerichte benadering.

Vacature logeeropvang


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl