december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


Vacature assistent begeleider (m/v)

Als assistent begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van jong volwassen en volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming  en overdracht met collega’s erg belangrijk is.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces  het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen met een leeftijdsgerichte benadering.

Vacature assistent begeleider


Vacature vakantiekracht (m/v)

Ben jij het thuis studeren zat en wil je je kennis en ervaring graag in de praktijk brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor tijdens de zomerperiode  zijn wij op zoek naar enthousiaste assistent-begeleiders (m/v) Als (ass)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature vakantiekracht


Vacature klussenman/chauffeur (m/v)

Als klussenman/chauffeur ben je een belangrijke schakel binnen onze organisatie. Door jou kunnen de cliënten en medewerkers binnen onze logeerhuizen, woningen en dagbestedingscentra zich optimaal bewegen. Te denken aan de klussen die je uitvoert, de samenwerking die je aangaat met de cliënten, maar ook je inzet binnen ons vervoer is van groot belang. Door deze diversiteit aan werkzaamheden zal je je flexibel moeten kunnen opstellen en snel moeten kunnen schakelen. Geen dag zal hetzelfde zijn.

Vacature klussenman/chauffeur


Vacature (assistent) begeleider voor logeren (m/v)

Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. Je draait zowel zelfstandige diensten als diensten samen met een collega.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgerichte benadering.

Vacature logeren


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl