december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


Vacature fysiotherapeut, in verband met zwangerschapsverlof

Binnen de stichting wordt in multidisciplinair verband samengewerkt. Wij zoeken een fysiotherapeut die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken.

Je werkt voornamelijk op locatie Niloka met cliënten in de leeftijd van 9 tot circa 35 jaar.
Je werkzaamheden zullen met name bestaan uit individuele onderzoeken en behandelingen. Daarnaast vallen hulpmiddelen zoals loop-en zitvoorzieningen, orthopedische schoenen en voorzieningen onder jouw verantwoordelijkheid.
Een deel van de werkzaamheden bestaat uit therapie in het water.

Betreft de periode van 1 maart 2020 tot en met september 2020

Lees meer over de vacature voor fysiotherapeut


Vacature persoonlijk begeleider voor Kleinschalig wonen

Voor een woonlocatie in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste persoonlijk begeleider (m/v).

Als persoonlijk- begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je voornamelijk zelfstandig. In de woning wonen vier cliënten in de leeftijd van 11 t/m 27 jaar.

Lees meer over de vacature voor persoonlijk begeleider


Vacature ambulant begeleider

Voor onze ambulante begeleiding zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste begeleider (m/v)

Als ambulant begeleider/gezinscoach bied je individuele begeleiding aan kinderen met een verstandelijke, meervoudige en/of psychiatrische beperking en ondersteun en adviseer je ouders met als doel een goed functionerend gezinssysteem. Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat je voorziet in wat het kind en/of het gezin op dat moment nodig heeft.

Lees meer over de vacature voor ambulant begeleider


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl