december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


Vacature orthopedagoog/psycholoog

‘’Wij zijn per direct op zoek naar een orthopedagoog/psycholoog (m/v) voor 24 uur per week’’  (vervanging zwangerschapsverlof)

Binnen onze organisatie wordt er in multidisciplinair verband samengewerkt. Er is een nauwe samenwerking tussen betrokken collega’s: groepsleiding, vakgerichte medewerkers en coördinator. We zoeken een orthopedagoog die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken. Als orthopedagoog  ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke zorg- en dienstverlening.  Taken die hieruit voortvloeien zijn onder andere psychodiagnostisch onderzoek, coachen van teams, deelname aan verschillende overlegvormen en het aanvragen van indicaties  binnen de Wet Langdurige Zorg en de Jeugdwet.

Vacature orthopedagoog/psycholoog


Enthousiaste collega’s

We zijn op zoek naar leuke en enthousiaste collega’s! Vind jij het leuk om bij één van onze woonvormen, één van onze dagbestedingen, BSO’s of logeerhuizen te werken, of zelfs een combinatie daarvan? Schrijf een brief en Curriculum Vitae en wie weet nodigen wij jou uit om samen te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Vacature stichtingsbreed


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl