december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


Vacature orthopedagoog/psycholoog

Wij zijn per direct opzoek naar een orthopedagoog/psycholoog (m/v) voor locatie ODDC Niloka voor 24-36 uur per week.

Binnen onze organisatie wordt er in multidisciplinair verband samengewerkt. Er is een nauwe samenwerking tussen betrokken collega’s: groepsleiding, vakgerichte medewerkers en coördinator. We zoeken een orthopedagoog die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken. Als orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke zorg- en dienstverlening. Taken die hieruit voortvloeien zijn onder andere psychodiagnostisch onderzoek, coachen van teams, deelname aan verschillende overlegvormen en het aanvragen van indicaties binnen de Wet Langdurige Zorg en de Jeugdwet.

Lees meer over de vacature voor orthopedagoog/psycholoog


Vacature invalkracht assistent begeleider

Voor tijdens de zomerperiode zijn wij op zoek naar: enthousiaste assistent-begeleiders (m/v)

Als (assistent)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Lees meer over de vacature voor invalkracht assistent begeleider


Vacature invalkracht begeleider

Voor onze dagbestedingslocaties zijn we op zoek naar enthousiaste invalkrachten (m/v).

Als invalkracht ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met de leeftijdsgericht benadering.

Lees meer over de vacature voor invalkracht begeleider


Vacature assistent begeleider Logeeropvang Havelte en Nijeveen

Voor de twee locaties (Havelte en Nijeveen) van het logeren zoeken wij enthousiaste medewerkers.
In Havelte heeft de stichting twee logeerhuizen. Deze huizen zijn tot op heden van vrijdag tot en met maandag en in schoolvakanties geopend.
In Nijeveen/Kolderveen heeft de stichting een woonboerderij waar logeren, deeltijd wonen, crisisopvang en vakantie opvang wordt aangeboden.

Als assistent- begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je draait, draai je zowel gezamenlijk als zelfstandig.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgerichte benadering.

Lees meer over de vacature voor assistent begeleider logeren


Vacature assistent begeleider voor Kleinschalig wonen

Voor onze woonlocatie in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent-begeleider (m/v).

Als assistent- begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen vier cliënten in de leeftijd van 15 t/m 28 jaar.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt.

Lees meer over de vacature voor assistent begeleider Kleinschalig wonen


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl