december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling. Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


 

Vacature kleinschalig wonen (m/v)

Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen 6 cliënten in de leeftijd van 9 t/m 20 jaar.
In de weekenden en tijdens vakanties komen er kinderen en jong volwassenen logeren.

Vacature kleinschalig wonen


 

Vacature kleinschalig wonen (m/v)

Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen 4 cliënten in de leeftijd van 9-40 jaar. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature kleinschalig wonen


 

Assistent Begeleiders (m/v)

Op onze zaterdagopvang, locatie Kameel, bieden wij zaterdagopvang aan kinderen en jongeren. Het ontspannen deelnemen aan de activiteiten en het hebben van plezier staat hier centraal.

Op beide locaties ben je als assistent begeleider verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature Assistent Begeleiders


 

Vacature Muziektherapeut (m/v)

Binnen onze stichting wordt er in multidisciplinair verband samengewerkt. Er is een nauwe samenwerking tussen betrokken medewerkers: groepsleiding, vakgerichte medewerkers en coördinator. We zoeken een muziektherapeut die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken. Als muziektherapeut ben je verantwoordelijk voor groepstherapie en individuele behandeling van onze cliënten.

Vacature Muziektherapeut


 

Vacature logeeropvang

Voor ons logeerhuis in Havelte zijn wij op zoek naar enthousiaste (assistent)begeleiders (m/v).
Als (assistent)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Vacature logeeropvang


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl