december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


Vacature (assistent) begeleider voor kleinschalig wonen locatie Zwolle (m/v)

Voor een woonlocatie in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v).
Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen 5 cliënten in de leeftijd van 16 t/m 30jaar. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en een leeftijdsgerichte benadering.

Vacature kleinschalig wonen


Vacature vakantiekracht (m/v)

Ben jij het thuis studeren zat en wil je je kennis en ervaring graag in de praktijk brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor tijdens de zomerperiode  zijn wij op zoek naar enthousiaste assistent-begeleiders (m/v) Als (ass)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature vakantiekracht


Vacature (assistent) begeleider voor dagbesteding (m/v)

Voor ODDC de Kameel zijn wij op zoek naar enthousiaste (assistent)begeleider(s) (m/v)
i.v.m. zwangerschapsverlof. Als (assistent)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature dagbesteding


Vacature (assistent) begeleider voor kleinschalig wonen (m/v)

Voor een woonlocatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v)
i.v.m. zwangerschapsverlof voor 16 uur per week. Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen vier cliënten in de leeftijd van 17 t/m 30 jaar. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature kleinschalig wonen


Vacature (assistent) begeleider voor logeren (m/v)

Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. Je draait zowel zelfstandige diensten als diensten samen met een collega.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgerichte benadering.

Vacature logeren


Vacature logeeropvang

Voor ons logeerhuizen zijn wij op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v). Als (assistent)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je draait, draai je zowel gezamenlijk als zelfstandig. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een
leeftijdsgerichte benadering. 

Vacature logeeropvang


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl