december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling. Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


 

Vacature kleinschalig wonen, per direct (m/v)

Voor meerdere woonlocaties in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v). Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen 4 cliënten in de leeftijd van ongeveer 10-40 jaar. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering. Onze woningen zijn gevestigd in een gewone woonwijk in de samenleving! We functioneren als een ‘normaal gezin’. Een praatje met de buren, sport en spel, huishoudelijke taken, boodschappen doen net als een ieder ander. En uiteraard op zijn tijd een uitje en leuke activiteiten ondernemen!

Vacature kleinschalig wonen


 

Vacature woon/logeeropvang, per direct (m/v)

Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. Je draait zowel zelfstandige diensten als diensten samen met een collega.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgerichte benadering. Deze locatie is een combinatie van wonen en logeren. In de woning wonen 6 cliënten in de leeftijd van 9 t/m 20 jaar. In de weekenden en tijdens vakanties komen er kinderen en jong volwassenen logeren.

Vacature woon/logeeropvang


 

Vacature logeeropvang, per direct (m/v)

Voor ons logeerhuis in Havelte zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste (assistent)begeleiders
(M/V). Het logeren ‘moet’ een feestje zijn. Tevens het bieden van een huiselijke en veilige leefomgeving vinden wij zeer belangrijk. De begeleiding en ondersteuning wordt zo veel mogelijk aangepast aan de individuele wensen en mogelijkheden van de logé. Waarbij een plezierig verblijf binnen onze logeerlocatie voorop staat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een afwisselend activiteitenprogramma binnen en buitenshuis, waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng. Zowel op doordeweekse dagen als in het weekend wordt er logeeropvang aangeboden op onze logeerlocaties in Kolderveen en Havelte. Door o.a. een grote toename van loges zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.
Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. Je draait zowel zelfstandige diensten als diensten samen met een collega.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgerichte benadering.

Vacature logeeropvang


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl