december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


Vacature assistent begeleider buitenschoolse opvang 12-18 uur, verdeeld over 4 dagen

Voor buitenschoolse opvang zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste assistent begeleider (m/v)

Als assistent begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en jong volwassen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Lees meer over de vacature voor(assistent) begeleider buitenschoolse opvang


Vacature orthopedagoog/psycholoog voor 24-32 uur

Wij zijn per september 2019 op zoek naar een orthopedagoog/psycholoog

Binnen onze organisatie wordt er in multidisciplinair verband samengewerkt. Er is een nauwe samenwerking tussen betrokken collega’s: groepsleiding, vakgerichte medewerkers (waaronder de orthopedagoog) en coördinator. Wij zoeken een orthopedagoog die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken.

Als orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke zorg- en dienstverlening. Taken die hieruit voortvloeien zijn onder andere het testen van cliënten, verslaglegging en mede richting geven aan de specifieke visie en werkwijze van de Stichting. Tevens neem je deel aan verschillende overlegvormen.

Lees meer over de vacature voor orthopedagoog/psycholoog


Vacature (assistent) begeleider voor Kleinschalig wonen

Voor een woonlocatie in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (assistent) begeleider (m/v).

Als (assistent)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen vijf cliënten in de leeftijd van 13 t/m 28 jaar.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met de leeftijdsgericht benadering.

Lees meer over de vacature voor(assistent) begeleider Kleinschalig wonen


Vacature Begeleider (invalkracht)

Voor onze dagbestedingslocaties zijn we op zoek naar enthousiaste invalkrachten (m/v).

Als invalkracht ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met de leeftijdsgericht benadering.

Lees meer over de vacature voor begeleider (invalkracht)


Vacature (assistent) begeleider kleinschalig wonen/logeeropvang Nijeveen

Voor de woon en logeerlocatie ‘de Kolderberg’ zoeken wij per direct een enthousiaste (assistent) begeleider.
De Kolderberg is een gemoderniseerde woonboerderij waar logeren, deeltijd wonen, crisisopvang, vakantie opvang en buitenschoolse opvang wordt aangeboden.

Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je draait, draai je zowel gezamenlijk als zelfstandig.

Lees meer over de vacature voor (assistent) begeleiderSolliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl