december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures

 


Vacature assistent begeleider voor Kleinschalig wonen

Voor een woonlocatie in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent-begeleider (m/v).

Als assistent- begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen vijf cliënten in de leeftijd van 13 t/m 28 jaar.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt.

Lees meer over de vacature voor assistent begeleider Kleinschalig wonen


Vacature assistent begeleider

Voor onze voorschoolse- buitenschoolse- en vakantieopvang zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste assistent-begeleiders (m/v)

Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Lees meer over de vacature voor assistent begeleider logereeropvang


Vacature assistent begeleider Logeeropvang Havelte en Nijeveen

Voor de twee locaties van het logeren zoeken wij enthousiaste medewerkers.

In Havelte heeft de stichting twee logeerhuizen. Deze huizen zijn tot op heden van vrijdag tot en met maandag en in schoolvakanties geopend.
In Nijeveen/Kolderveen heeft de stichting een woonboerderij waar logeren, deeltijd wonen, crisisopvang en vakantie opvang wordt aangeboden.
Als assistent- begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je draait, draai je zowel gezamenlijk als zelfstandig.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgerichte benadering.

Lees meer over de vacature voor assistent begeleider logereeropvangSolliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl