december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling. Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacaturesVacature dagbesteding (m/v)

Voor ODDC de Kameel zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste begeleider. Als begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen (0 tot 10 jaar) met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature dagbestedingVacature bewegingsagoog (m/v)

Wij zoeken per direct een enthousiaste bewegingsagoog (m/v). Binnen de stichting wordt in multidisciplinair verband samengewerkt. Wij zoeken een bewegingsagoog die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken. Je werkt voornamelijk op [locatie] met cliënten in de leeftijd van […] jaar.

Je werkzaamheden zullen met name bestaan uit het aanbieden van gymlessen in de gymzaal aan de verschillende groepen, zodat de cliënten zich motorisch verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het aanleren en aanbieden van bewegingsvaardigheden in het water één van de werkzaamheden die jij zult gaan verrichten. Ook zal je betrokken zijn bij het organiseren van diverse evenementen.

Vacature bewegingsagoogVacature muziektherapeut (m/v)

Binnen onze stichting wordt er in multidisciplinair verband samengewerkt. Er is een nauwe samenwerking tussen betrokken medewerkers: groepsleiding, vakgerichte medewerkers en coördinator. We zoeken een muziektherapeut die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken. Als muziektherapeut ben je verantwoordelijk voor groepstherapie en individuele behandeling van onze cliënten.

Vacature muziektherapeutVacature kleinschalig wonen (m/v)

Voor een woonlocatie in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v). Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je over het algemeen zelfstandig. In de woning wonen 4 cliënten in de leeftijd van 9-40 jaar. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature logeeropvangVacature kleinschalig wonen (m/v)

Voor een woonlocatie in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v). Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig. In de woning wonen 4 cliënten in de leeftijd van 7-29 jaar. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature logeeropvangVacature kleinschalig wonen (m/v)

Voor een woonlocatie in Kolderveen zijn wij op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v). Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zowel zelfstandig als in teamverband. In de woning wonen 8 cliënten in de leeftijd van 7 t/m 44 jaar. In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Vacature logeeropvangVacature logeeropvang

Voor ons logeerhuis in Havelte zijn wij op zoek naar enthousiaste (assistent)begeleiders (m/v).
Als (assistent)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Vacature logeeropvang


Vacature buitenschoolse- en vakantieopvang

Voor onze buitenschoolse- en vakantieopvang zijn wij per januari op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v).
Als (assistent)begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en jongeren met een verstandelijke en/of meervoudige beperking.

Vacature buitenschoolse- en vakantieopvang


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl