december 9, 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures


Vacature assistent begeleider buitenschoolse opvang

Voor buitenschoolse opvang zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste assistent begeleider (m/v)

Als assistent begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en jong volwassen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Lees meer over de vacature voor (assistent) begeleider


Vacature (assistent) begeleider voor Kleinschalig wonen

Voor een woonlocatie in Zwolle zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (assistent)begeleider (m/v).

Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking. In de woning wonen vier cliënten in de leeftijd van 20 t/m 23 jaar.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het inspelen op groepsprocessen het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in een heterogene groep en met een leeftijdsgerichte benadering. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je werkt, werk je zelfstandig.

Lees meer over de vacature voor (assistent) begeleider


Vacature begeleider dagbesteding (20 tot 26 uur, verdeeld over 4 dagen)

Voor onze locatie ODDC de NiloKa zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (assistent) begeleider (m/v)
Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van jong volwassen en volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen met een leeftijdsgerichte benadering.

Momenteel zoeken wij voor een van onze groepen een collega die het leuk vindt om samen met een gedreven team zowel individuele begeleiding als groepsbegeleiding te bieden.
Je ondersteunt jongeren met uiteenlopende zorgvragen en doelen op de manier die bij hem of haar past. Je bent alert op signalen en je bent in staat hierin mee te bewegen.

Lees meer over de vacature voor (assistent) begeleider


Vacature (assistent) begeleider kleinschalig wonen/logeeropvang Nijeveen

Voor de woon en logeerlocatie ‘de Kolderberg’ zoeken wij per direct een enthousiaste (assistent) begeleider.
De Kolderberg is een gemoderniseerde woonboerderij waar logeren, deeltijd wonen, crisisopvang, vakantie opvang en buitenschoolse opvang wordt aangeboden.

Als (assistent) begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je draait, draai je zowel gezamenlijk als zelfstandig.

Lees meer over de vacature voor (assistent) begeleider


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl