9 december 2015

Werken binnen onze stichting

Binnen stichting de Kameel werken betekent dat er veel van je gevraagd wordt. Betrokkenheid met de bezoekers, creativiteit en inzet om de bezoekers te stimuleren in hun ontwikkeling.
Met beide benen op de grond staan. Om kunnen gaan met frustraties. Duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Geen negen tot vijf mentaliteit.

Actuele vacatures

 


Vacature assistent begeleider voor Kleinschalig wonen

Voor een woonlocatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste assistent-begeleider (m/v) .

Als assistent-begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je draait, draai je zowel gezamenlijk als zelfstandig. In de woning wonen vier cliënten.

Lees meer over de vacature voor assistent begeleider logeeropvang

 


Vacature orthopedagoog

Per februari 2018 zijn we op zoek naar een orthopedagoog voor 24 uur in verband met zwangerschapsverlof op de locatie ODDC NiLoKa.

Binnen onze organisatie wordt er in multidisciplinair verband samengewerkt. Er is een nauwe samenwerking tussen betrokken collega’s: groepsleiding, vakgerichte medewerkers en coördinator. We zoeken een orthopedagoog die in staat is om vorm te geven aan deze multidisciplinaire manier van werken.
Als orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke zorg- en dienstverlening. Taken die hieruit voortvloeien zijn oa testen van cliënten, verslaglegging, schrijven van handelingsplannen. Tevens neem je deel aan verschillende overlegvormen

Lees meer over de vacature voor orthopedagoog

 


Vacature assistent begeleider Logeeropvang Havelte en Nijeveen

Voor de locaties van het logeren zoeken wij enthousiaste medewerkers. In Havelte heeft de stichting twee logeerhuizen. Deze huizen zijn tot op heden van vrijdag tot en met maandag en in schoolvakanties geopend.In Nijeveen/Kolderveen heeft de stichting een woonboerderij waar logeren, deeltijd wonen, crisisopvang en vakantie opvang wordt aangeboden.

Als assistent- begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming belangrijk is. De diensten die je draait, draai je zowel gezamenlijk als zelfstandig.

Lees meer over de vacature voor assistent begeleider logeeropvang

 


Vacature assistent begeleider kleinschalig wonen en logeren

Voor onze locaties Kleinschalig wonen en logeren zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste assistent-begeleider (m/v)

Als assistent- begeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van kinderen, jongeren en/of (jong) volwassenen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je werkt in een team waarbij goede afstemming en overdracht met collega’s erg belangrijk is. De diensten die je draait, draai je zelfstandig. In de woning wonen vier cliënten.
In de begeleiding is het inspelen op de hulpvraag van de cliënt en het groepsproces het uitgangspunt. Er wordt gewerkt in heterogene groepen en met een leeftijdsgericht benadering.

Lees meer over de vacature voor assistent begeleider wonen en logeren


Solliciteren? Stuur je brief met motivatie en CV naar vacature@de-kameel.nl